Сайт початкової ланки загальноосвітньої школи
І - ІІІ ступенів № 48 м. Миколаєва.

Меню сайту

Новини ФОРУМУ

olstim

Заочна школа "Надія"

olstim

Добавление новости на сайт


Міні-чат

Наше опитування
Чи допомагають вам матеріали сайту у вихованні і навчанні ваших дітей?
1. Так
2. Ні
3. Частково
Всього відповідей: 14

Курс валют
Загружаем курс доллара от minfin.com.ua…

Погода

Гороскоп
Loading...

Наша кнопка

Підтримайте наш сайт.
Розмістіть на своєму сайті нашу кнопку.


X
<!-- //mlschool.at.ua -->
<a href="//mlschool.at.ua" target="_blank"> <img src="//mlschool.at.ua/button_mlschool.gif" width="133" height="80" title="Сайт початкової ланки загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів № 48 м. Миколаєва." border="0"></a>
<!-- //mlschool.at.ua -->


Головна » 2011 » Грудень » 9 » «Тато, мама і я – спортивна сім’я»
«Тато, мама і я – спортивна сім’я»

03 грудня  у спортивній залі школи   проходило  свято «Тато, мама і я – спортивна сім’я», організоване вчителем початкових класів Бухарєвою О.Г. та вчителем фізичної культури  Кучеренко Л.М.
       П’ять родин учнів 3 –Г класу  виявили бажання суботнього ранку стати учасниками веселих змагань. Щоб перемогти у змаганнях , родинам треба було проявити  кмітливість!
    До складу команди  входило по три учасника – тато, мама і їхня дитина. Єдиний дух, спільна мета, гордість за рідну людину ні на мить не полишали серця присутніх. Тому за такої палкої підтримки родини, було під силу виконати найнесподіваніше завдання. І хоча на перший погляд етапи змагань здавалися досить елементарними, проте насправді, аби їх пройти, батькам довелося добряче попотіти й самим на годину  стати дітьми. Татусі добре та швидко стрибала в мішках, тримали майстерно свою дитину на плечах перед баскетбольним кільцем, а як майстерно вони переправляли свою сім’ю на інший кінець зали.  А  мами, як ні в чому не бувало, вправно впоралися зі скакалками та бігли естафети.  Не сумно було й глядачам: для них теж було проведено невеличку розминку  учасниками гуртка «Юний турист»         
  А як дружньо виконали учні класу дитячу спортивну пісню!
   Варто зазначити, що сценарій дійсно був різноманітним та напрочуд цікавим. Значна заслуга в цьому вчителів, які не лише вигадували конкурси, допомагали  в організацій, але й були  ведучими  на святі.
За тим, як сім’ї проходили випробування, слідкували судді. Після підрахунків ,балів, які набрали команди, визначились лідери. Хороша фізична форма та кмітливість допомогли зайняти перше місце  родині Красножона Едуарда, друге місце отримала родина Стьопічева Дмитра, а третє місце між собою розділили родини Смітієнка Владислава та Слободяна Костянтина.
Мабуть,  немає нічого красивішого  і міцнішого, як справжня сім’я, члени якої люблять один одного і поважають. Тому цей захід – не лише показав   фізичну  підготовку   й загартованість, а й вияв уваги й турботи, як і повинно бути у  справжній  міцній  родині. Тому переможених тут не було.   Наші команди сказали, що головне-це не перемога, а участь та гарний настрій, який ,який був присутній  під час змагань.

 
html - посилання на публікацію:
BB - посилання на публікацію:
Пряме посилання на публікацію:
Поділитися з друзями:
Переглядів: 2825 | Додав: b2elena | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Користувач

Вітаю Вас Гість
Сьогодні: Субота,
04.05.2024, 12:45

Узнай свой IP адрес

Реєстрація
 

Форма входу

Пошук

Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Ми в соц.мережах

     


Друзі сайту
Сходинки до вершин знань

Корисні посилання

Свята та іменини

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright mlschool © 2011 - 2013