Сайт початкової ланки загальноосвітньої школи
І - ІІІ ступенів № 48 м. Миколаєва.

Меню сайту

Новини ФОРУМУ

olstim

Заочна школа "Надія"

olstim

Добавление новости на сайт


Міні-чат

Наше опитування
Чи допомагають вам матеріали сайту у вихованні і навчанні ваших дітей?
1. Так
2. Ні
3. Частково
Всього відповідей: 14

Курс валют
Загружаем курс доллара от minfin.com.ua…

Погода

Гороскоп
Loading...

Наша кнопка

Підтримайте наш сайт.
Розмістіть на своєму сайті нашу кнопку.


X
<!-- //mlschool.at.ua -->
<a href="//mlschool.at.ua" target="_blank"> <img src="//mlschool.at.ua/button_mlschool.gif" width="133" height="80" title="Сайт початкової ланки загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів № 48 м. Миколаєва." border="0"></a>
<!-- //mlschool.at.ua -->


Головна » Архів матеріалів


Шановні батьки!

З 22 грудня у школі розпочинаються новорічні канікули. У зв’язку з цим останні заняття на підготовчих курсах 22 грудня. Після свят школа чекатиме Вас та Ваших діток на заняттях 12 січня о 10-00.  


 
Переглядів: 587 | Додав: Svetlana | Дата: 20.12.2012 | Коментарі (0)



  
19 грудня в Україні святкують День святителя і чудотворця Миколая. Він вважається захисником бідних і знедолених. Найбільше його люблять діти, для яких Миколай був і є "почесним охоронцем".  Діти свято вірять в існування доброго захисника Миколая і намагаються не гнівити його. 
І тоді Святий принесе дарунки та солодощі. 

Свято Миколая пройшло і в нашій школі. Наші малята цілий рік були дуже чемні, тож отримали подарунки від Святого. 
Бажаємо всім діткам і дорослим тепла і миру, затишку і щастя, любові і злагоди. Нехай любов Господня з ясних високостей в оселю вашу зійде світлим гостем! ... Читати далі »

 
Переглядів: 634 | Додав: Svetlana | Дата: 19.12.2012 | Коментарі (0)



З метою спонукати школярів до систематичного фізичного самовдосконалення, ведення здорового способу життя, розвитку рухових якостей, почуття колективізму, дружби, взаємодопомоги серед учнів 4 класів пройшло свято "Веселі старти". Свято почалося виходом і шикуванням команд. Капітани рапортували головному судді про готовність взяти участь у змаганнях, після чого Мінасян Г.М. привітав учасників, оголосив змагання відкритими. Команди привітали одна одну, журі, вболівальників. Закінчилися змагання нагородженням переможців: І місце поділили команди 4-А та 4-В класів, ІІ  місце у команди 4-Г класу, ІІІ місце посіла команда 4-Б класу. 

 
Переглядів: 550 | Додав: Svetlana | Дата: 18.12.2012 | Коментарі (2)





Міністерство освіти доручило місцевим органам управління освітою вжити заходів щодо недопущення примусового відправлення учителів у відпустки, зокрема під час канікул
Про це йдеться у листі профільного міністерства, що отримали начальники управлінь освіти в регіонах. Відповідне доручення надане з метою уникнення випадків намагання місцевих органів державної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування вирішити проблеми дефіциту своїх бюджетів за рахунок зменшення асигнувань на утримання закладів та установ освіти. Зокрема місцеві органи управління освітою мають посилити контроль за дотриманням вимог законодавства у частині забезпечення соціального захисту педагогічних працівників. Також органи управління освітою мають вжити додаткових заходів щодо недопущення примусового відправлення з ініціативи керівників навчальних закладів педагогічних працівників, зокрема під час канікул, у відпустки без збереження заробітної плати. У міністерстві наголошують, що відповідно до законодавства, відпустка без збереження заробітної плати над ... Читати далі »

 
Переглядів: 589 | Додав: olstim | Дата: 18.12.2012 | Коментарі (0)







17.12.12

12.00 Праздничная программа «Святой Николай – защитник и миротворец» (Отдел социально-бытовой адаптации Корабельного района, ул. Металлургов, 8)

18-21.12.12

12.00 Новогодняя сказка для детей «Морозко» (Городской дворец культуры «Молодежный», ул.Васляева, 1)

19.12.12


 
Переглядів: 1655 | Додав: olstim | Дата: 17.12.2012 | Коментарі (1)




Сьогодні відбулася третя зустріч з майбутніми учнями.  Дуже хочеться похвалити всіх діток за чудовий ранок. 

ВИ, МАЛЯТА, ПРОСТО СУПЕР!  Всі поводилися наче справжні школярі. МОЛОДЦІ!




 
Переглядів: 863 | Додав: Svetlana | Дата: 15.12.2012 | Коментарі (1)





У Міністерстві освіти сподіваються стимулювати діяльність навчальних закладів щодо забезпечення якості освіти шляхом створення національної системи рейтингового оцінювання
Проект Положення про систему рейтингового оцінювання загальноосвітніх навчальних закладів розроблено фахівцями Інституту інноваційних технологій і змісту освіти та запропоновано до обговорення на сайті Міністерства освіти.
Відповідно до норм проекту документа, у рейтинговому оцінюванні братимуть участь загальноосвітні навчальні заклади незалежно від їх типу, форми власності та підпорядкування.
Рейтингове оцінювання впроваджується з метою підвищення якості освітньої діяльності загальноосвітніх навчальних закладів, оцінювання стану системи загальноосвітніх навчальних закладів, запровадження механізмів вимірювання ефективності діяльності шкіл, виявлення факторів впливу на надання ними освітніх послуг з метою вирішення питання забезпечення державних гарантій рівного доступу до якісної освіти.
Передбачається, що рейтинг стимулюватиме школи до забезпечення якості освіти. Також рейтинг шкіл має інформувати суспільство та органи влади п ... Читати далі »

 
Переглядів: 481 | Додав: olstim | Дата: 14.12.2012 | Коментарі (0)



  
6 груднясвято чоловіків – чоловіків, які захищають спокій наших домівок, лицарів, здатних завжди підставити своє сильне плече чарівній половині людства. Дорогі захисники Вітчизни! Вітаємо Вас із Днем Збройних Сил України!  
Зі святом Вас – чоловіки!


 
Переглядів: 614 | Додав: Svetlana | Дата: 06.12.2012 | Коментарі (0)





5 грудня  відбулася зустріч учнів 4-А та 4-Г класів з представниками ДАІ «Щоб не трапилось біди, дотримуйсь правил ти завжди!» Державтоінспектор Волгіна Ю.М. розповіла про основні правила поведінки, яких треба дотримуватися задля збереження свого життя і здоров’я. В ході зустрічі дітям були запропоновані завдання з правил вуличного руху, школярі переглянули мультфільми, де герої розповідали про виконання правил дорожнього руху. Діти брали активну участь у дискусії, задавали питання. Зустріч була змістовною, пізнавальною, корисною.











 
Переглядів: 809 | Додав: Svetlana | Дата: 05.12.2012 | Коментарі (0)





Департаментом загальної середньої та дошкільної освіти розглянуто звернення про надання роз'яснення з питань атестації.
У зв'язку із внесенням змін до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 р. № 930 (далі - Типове положення), всі працівники, які мають педагогічні звання, повинні під час чергової атестації також атестуватися на відповідність раніше присвоєним педагогічним званням. Атестація на відповідність раніше присвоєному педагогічному званню здійснюється, як правило, не рідше одного разу на п'ять років.
У поточному навчальному році всі включені до списку осіб для проходження чергової атестації працівники, які мають педагогічні звання, повинні також атестуватися на відповідність раніше присвоєним педагогічним званням. Складати окремі списки працівників, які атестуються на відповідність раніше присвоєному педагогічному званню, не потрібно.
Слід зауважити, що Типове положення не передбачає подання педагогічним працівником до атестаційної комісії заяв про присвоєння педагогічного звання. Не потрібно також подавати заяву про атестацію на відповідність раніше присвоєному педагогічному званню. Присвоєння педагогічних звань здій ... Читати далі »

 
Переглядів: 632 | Додав: olstim | Дата: 04.12.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 17 18 »
Користувач

Вітаю Вас Гість
Сьогодні: Понеділок,
29.04.2024, 11:57

Узнай свой IP адрес

Реєстрація
 

Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Ми в соц.мережах

     


Друзі сайту
Сходинки до вершин знань

Корисні посилання

Свята та іменини

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright mlschool © 2011 - 2013