Сайт початкової ланки загальноосвітньої школи
І - ІІІ ступенів № 48 м. Миколаєва.

Меню сайту

Новини ФОРУМУ

olstim

Заочна школа "Надія"

olstim

Добавление новости на сайт


Міні-чат

Наше опитування
Чи допомагають вам матеріали сайту у вихованні і навчанні ваших дітей?
1. Так
2. Ні
3. Частково
Всього відповідей: 14

Курс валют
Загружаем курс доллара от minfin.com.ua…

Погода

Гороскоп
Loading...

Наша кнопка

Підтримайте наш сайт.
Розмістіть на своєму сайті нашу кнопку.


X
<!-- //mlschool.at.ua -->
<a href="//mlschool.at.ua" target="_blank"> <img src="//mlschool.at.ua/button_mlschool.gif" width="133" height="80" title="Сайт початкової ланки загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів № 48 м. Миколаєва." border="0"></a>
<!-- //mlschool.at.ua -->


Головна » Архів матеріалів


Сьогодні розпочалися підготовчі курси для майбутніх школярів. Тож зранку у нашій школі з’явилися 46 майбутніх першокласників.   На першому уроці ми знайомилися однин з одним і результатом стала велика квіткова галявина. На другому уроці ми відправилися в мандрівку на науковому кораблі .  Дуже хочеться похвалити всіх дітей за чудовий ранок.  
 Успіхів вам! Чекаємо вас наступної суботи!

 
Переглядів: 615 | Додав: Svetlana | Дата: 01.12.2012 | Коментарі (0)





Запрошуємо учнів початкових класів загальноосвітніх закладів до участі у IX Міжнародній олімпіаді з основ наук.
Змагання з кожної дисципліни проходить на честь сучасних визначних особистостей. У цьому навчальному році серед них: королева Єлизавета II, лауреати Нобелевської премії біохімік Ада Іонат і фізик Костянтин Новосьолов, а також український поет, Герой України Борис Олійник, Заслужений журналіст України, Лауреат премії ім. Івана Франка Олександр Пономарів, відомий учений, історик, лауреат премії Союзу журналістів України Володимир Сергійчук.
Унікальність Олімпіади полягає в тому, що учасником змагань може стати кожен школяр, незалежно від його загальної успішності. Попередній відбір відсутній.  Завдання для Олімпіади розробляються інтернаціональною командою висококваліфікованих спеціалістів різних галузей знань.
Змагання проходять у два етапи. Перший етап для учнів початкової школи відбудеться з 17 по 31 грудня 2012 року, фінальний - з 11 по 23 березня 2012 року. 


 
Переглядів: 593 | Додав: olstim | Дата: 27.11.2012 | Коментарі (0)



Освіта навпаки: діти навчать батьків мобільній грамоті!

Любі користувачі!

Мобільний оператор МТС і освітня мережа «Щоденник.ua» запрошують усіх українських школярів взяти участь у конкурсі на кращий урок мобільної грамотності для батьків.

Для роботи над завданням конкурсу учасникам пропонується на вибір п'ять найбільш актуальних «мобільних» тем:

  • «Корисні додатки – світ у твоєму телефоні»;
  • «Електронна пошта – швидше і дешевше паперової»;
  • «Як не потрапити на гачок мобільних шахраїв»;
  • «Соціальні мережі – корисна сторона медалі»;
  • вільна тема: «Мобільний інтернет відкриває нові можливості».
Конкурс триває з 19 листопада по 20 грудня 2012 року на базі Всеукраїнської освітньої мер ... Читати далі »

 
Переглядів: 642 | Додав: olstim | Дата: 21.11.2012 | Коментарі (0)



15 листопада у школі пройшла зустріч з батьками майбутніх першокласників.
ЗОШ № 48 завжди гостинно відчиняє двері для бажаючих набути знання, уміння та навички.
Діти ростуть швидко. Іноді здається, що зовсім недавно малюк солодко спав на маминих руках, лише вчора вчився ходити, а вже сьогодні стоїть на порозі школи.
Із першокласниками завжди особливо багато турбот. Тому зараз, коли до 1 вересня 2013 року ще є час, адміністрація школи і вчителі звернулися до тих батьків, чиї діти лише готуються до школи. 

Реєстрація батьків






Кожна людина приходить у цей світ, щоб бути щасливою. Для кожного щастя - це щось своє, а для багатьох щастя - це самореалізація. Завдання вчителів початкової школи - не лише дати дітям певні знання, а й навчити їх спілкуватися, розв'язувати проблеми, творити, творчо мислити, розвивати кмітливість, ви ... Читати далі »

 
Переглядів: 3386 | Додав: olstim | Дата: 20.11.2012 | Коментарі (0)





Международный мужской день (англ. International Men's Day, IMD) — ежегодный международный праздник, отмечаемый 19 ноября. Впервые его отметили в 1999 году. Впоследствии этот праздник нашёл поддержку в Австралии, странах Карибского бассейна, Северной Америки, Азии, Европы и в Организации Объединённых Наций.
Целями создания Международного мужского дня являются привлечение внимание к гендерной дискриминации и к проблеме неравенства полов. Организаторами праздника делается упор на сохранение здоровья мальчиков и мужчин, и подчёркивание позитивного влияния мужчин на семью и воспитание детей.

 
Переглядів: 534 | Додав: olstim | Дата: 19.11.2012 | Коментарі (0)





Наш сайт отримав  Інтернет-відзнаку - "Кубок визнання", який нам передав "Сайт  Шульгинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів".
Щиро дякуємо за високу оцінку нашої діяльності і, у свою чергу (за умовами естафети), відзначаємо ТОП-10 тих сайтів, які, на наш погляд, теж варті такого Кубка:




14 людей гине і більше 100 травмується щодня на автошляхах України. Так свідчить статистика. Автомобільні аварії забирають життя не лише українців. Генеральна Асамблея організації Об'єднаних націй прийняла резолюцію, якою проголосила 2011-2020 роки Десятиліттям дій з безпеки дорожнього руху.  Цьогорічний тиждень безпеки дорожнього руху в Україні проходить під гаслом «Безпека на дорогах залежить від кожного». Останнім часом однією з болючих проблем є дорожньо-транспортні пригоди за участю та з вини пішоходів, особливо дітей. 

Саме тому ми вирішили ще раз нагадати нашим мамусям та діткам про правила дорожнього руху.
Намалюйте на папері своїй дитині маршрут, яким вона повинна іти в школу. Можна виконати малюнок у вигляді карти, тим самим, вносячи елем ... Читати далі »


 
Переглядів: 815 | Додав: Svetlana | Дата: 14.11.2012 | Коментарі (0)





В освітній профспілці наважилися заявити про катастрофічний стан недофінансування галузі та сподіваються вирішити питання на політичному рівні
У Профспілці працівників освіти і науки України повідомили, що у понеділок 12 листопада відбулося засідання робочої групи з підготовки спільного засідання президій профспілок бюджетних галузей, що було присвячене питанню оплати праці працівникам бюджетної сфери.
"Те, що до кінця року у нас не буде вистачати коштів, які передбачені у законі про Державний бюджет на 2012 рік, ми знали одразу після його прийняття, адже грошей не вистачало ні в місцевих, ні в центральному бюджетах", - заявив заступник голови освітньої Профспілки Сергій Романюк.
Він повідомив, що перші показники нестачі коштів були опрацьовані ще у травні поточного року.
"Ми звернулися з цього приводу до галузевого міністерства, провели спільну нараду з міністром, де домовилися ще раз прорахувати реальний стан фінансового забезпечення на 2012 рік. Також були направлені звернення до Кабінету Міністрів України, Міністерства соціальної політики України з проханням, при перегляді змін до закону про ... Читати далі »

 
Переглядів: 798 | Додав: olstim | Дата: 13.11.2012 | Коментарі (0)





Керівникам навчальних закладів, учителям початкових класів
Заступник міністра освіти і науки, молоді та спорту Борис Жебровський під час Всеукраїнської наради з ректорами (директорами) обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти заявив, що у багатьох українських школах вчителі молодших класів попри заборону міністерства продовжують ставити оцінки і задавати домашні завдання першокласникам. 
«Дехто замість оцінок вигадав червоні, жовті і зелені кружечки. Але для першокласника – це таке саме клеймо», – впевнений заступник міністра.
Борис Жебровський вкотре наголосив, що шестирічні діти не можуть бути «слухняними солдатиками». За його словами, не припустимо, щоб першокласники ще й вдома робили домашнє завдання та змушені були носити підручники зі школи додому і назад.
Заступник міністра дав розпорядження під час інспекцій у школах ретельно перевірити перші класи та покласти край домашнім завданням та оцінкам, а також особливу увагу звернути на обов’язкові фізкультхвилинки під час занять шестирічок.

 
Переглядів: 671 | Додав: olstim | Дата: 11.11.2012 | Коментарі (0)




Ласкаво просимо!

Батьків майбутніх першокласників на батьківські збори .

 Тема батьківських зборів: « Підготовка дітей та їх батьків до школи».

Присутні на зборах: 

 Заступник директора з навчально – виховної роботи – Олійник Ольга Олегівна; вчителі – класоводи майбутніх 1 класів;  психолог – Глухно Ольга Сергіївна.

 Будемо раді Вас бачити 15 листопада о 17.30.


 
Переглядів: 2086 | Додав: Svetlana | Дата: 08.11.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 17 18 »
Користувач

Вітаю Вас Гість
Сьогодні: Середа,
15.05.2024, 09:00

Узнай свой IP адрес

Реєстрація
 

Форма входу

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Ми в соц.мережах

     


Друзі сайту
Сходинки до вершин знань

Корисні посилання

Свята та іменини

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright mlschool © 2011 - 2013