Сайт початкової ланки загальноосвітньої школи
І - ІІІ ступенів № 48 м. Миколаєва.

Меню сайту

Новини ФОРУМУ

olstim

Заочна школа "Надія"

olstim

Добавление новости на сайт


Міні-чат

Наше опитування
Чи допомагають вам матеріали сайту у вихованні і навчанні ваших дітей?
1. Так
2. Ні
3. Частково
Всього відповідей: 14

Курс валют
Загружаем курс доллара от minfin.com.ua…

Погода

Гороскоп
Loading...

Наша кнопка

Підтримайте наш сайт.
Розмістіть на своєму сайті нашу кнопку.


X
<!-- //mlschool.at.ua -->
<a href="//mlschool.at.ua" target="_blank"> <img src="//mlschool.at.ua/button_mlschool.gif" width="133" height="80" title="Сайт початкової ланки загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів № 48 м. Миколаєва." border="0"></a>
<!-- //mlschool.at.ua -->


Головна » Архів матеріалів




5 листопада 2012 року Віце-прем’єр-міністр України – Міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова та Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник підписали спільний наказ № 870/1246 «Про посилення заходів з профілактики гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь серед дітей у загальноосвітніх навчальних закладах».
Відповідно до наказу керівникам навчальних закладів необхідно утворити комісії та провести перевірки дотримання умов перебування, навчання та виховання дітей у ЗНЗ. Забезпечити проведення роз'яснювальної роботи серед батьків щодо організації харчування у сім'ях дітей різного віку, інформування батьків, дітей і працівників навчальних закладів про заходи, які необхідно здійснювати для запобігання виникненню інфекційних захворювань.
Окрім того, необхідно забезпечити створення безпечних для здоров'я дітей умов перебування, виховання та навчання, а саме: організацію проходження гігієнічного навчання, обов'язкових профілактичних медичних оглядів персоналом ЗНЗ окремих категорій відповідно до законодавства; не допускати прийом дітей до загальноосвітніх навчальних закладів без огляду медичного працівника у разі їх тривалої відсутності; неухильне дотрим ... Читати далі »

 
Переглядів: 707 | Додав: Svetlana | Дата: 07.11.2012 | Коментарі (0)





В первую субботу ноября отмечается праздник, который учрежден по инициативе М. С. Горбачева в 2000 году. Его предложение поддержали магистрат Вены, отделение Организации Объединенных Наций в Вене и ряд международных организаций. 

Основанием для учреждения праздника стало вручение Всемирной мужской премии выдающимся личностям в различных сферах деятельности, таких как политика, наука, бизнес, культура, искусство, которое проходило в Австрии. Лауреатам премии вручалась маленькая копия статуи роденовского «Мыслителя», выполненная из бронзы. С 2006 года премию прекратила свое существование, однако традиция поздравлять мужчин осталась и до сегодняшнего дня.

В этом году Всемирный день мужчин приходится на 3 ноября. И, не смотря на то, что в Украине этот праздник еще не так популярен, как 23 февраля, многие мужчины ждут в этот день от женщин внимания, заботы, ласки и, конечно, подарков.

Желаем непременно стать 
Героем современности, 

 
Переглядів: 651 | Додав: olstim | Дата: 03.11.2012 | Коментарі (0)






До Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України надходять численні звернення педагогічних працівників з приводу вимог атестаційних комісій про надання великої кількості узагальнюючих матеріалів при проходженні атестації.
    Повідомляємо, що згідно із пунктом 3.3 Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 № 930 (далі – Типове положення), атестаційна комісія  відповідно до затвердженого графіку роботи  вивчає педагогічну діяльність осіб, які атестуються, шляхом  відвідування  уроків, позаурочних заходів, вивчення рівня навчальних досягнень учнів, з предмета, що  викладає  вчитель, ознайомлення з навчальною документацією щодо виконання педагогічним працівником своїх посадових обов'язків, його участі у роботі  методичних об'єднань, фахових конкурсах та інших заходах, пов'язаних з організацією навчально-виховної роботи, тощо. 

 
Переглядів: 1174 | Додав: olstim | Дата: 28.10.2012 | Коментарі (0)





Постійно слідкувати за роботою найбільшого освітнього інтернет-проекту України «Щоденник.ua. Ви можете в соціальних мережах. Все, що вам потрібно зробити, це приєднатися до офіційних онлайн-представництв «Щоденника» в інтернеті.

Новини в режимі реального часу http://twitter.com/shodennik_ua
Новини інноваційної освіти http://www.facebook.com/Shodennik
Відеозаписи «Щоденника» youtube
Конкурси, вікторини, ігри http://vk.com/shodennik


 
Переглядів: 554 | Додав: olstim | Дата: 27.10.2012 | Коментарі (0)





В цей день проходять з'їзди шкільних бібліотекарів, презентації професії "педагог-бібліотекар", вшанування ветеранів бібліотечної справи, навчальні семінари, численні заходи для школярів (конкурси, виставки, збори книг) і їхніх батьків та вчителів.

Міжнародний день шкільних бібліотек (International School Library Month) відзначається з 1999 року за ініціативою ЮНЕСКО. Вперше його проголосив президент Міжнародної асоціації шкільних бібліотек (International Association of School Librarianship, IASL) Бланш Вуллз. У 2005 році офіційний статус свята підтвердив уже новий президент цієї організації Пітер Дженко. У 2008 році ця подія вийшла на новий рівень - в січні координатор проекту Рік Малхолланд оголосив, що Міжнародний день шкільних бібліотек перетвориться в місячник - теж міжнародний. У жовтні цього ж року пройшов перший Місячник шкільних бібліотек під девізом "Грамотність і навчання - у вашій шкільній бібліотеці". Акції і заходи, присвячені шкільним бібліотекам, можуть бути проведені в будь-який день протягом місяця. Деякі, втім, не обмежуються одним днем ​​і навіть тижнем, а огол ... Читати далі »

 
Переглядів: 554 | Додав: olstim | Дата: 23.10.2012 | Коментарі (0)





Шановні друзі! А чи знаєте ви, що свято Покрови Пресвятої Богородиці святкується в Україні не лише як народне - релігійне свято, а як свято національне, бо матір Богородиця є також символом і покровителькою нашої держави. 
 Покрова – це свято православної церкви, встановлене на честь події, що сталося 910 року в Константинополі. У ніч на неділю в храмі зібралося багато людей. Всі вони щиро молилися, благали, щоб Небесна Заступниця врятувала їх від ворогів, які оточили місто.Серед них був і праведний чоловік на ім’я Андрій зі своїм учнем Єпіфанієм. Вони побачили як Пресвята Богородиця Діва Марія в оточенні ангелів і пророків молилася на колінах. Потім Пресвята Діва зняла з голови біле покривало і з молитвою про спасіння людей розпростерла його над головами віруючих. Ця з’ява так вразила і надихнула людей, що вони зібравши останні сили вдарили по ворогах і перемогли їх, порятувавши місто від облоги! Звістка про цю чудесну з’яву Божої Матері, заступниці Богородиці, дуже швидко розлетілася по всьому світі. Відтоді християни на честь цієї події встановили свято – Покров Пресвятої Богородиці, яке й відзначають 14 жовтня кожного року. Пресвята Богородиця, як свідчать історики, була символом і покровителькою україн ... Читати далі »

 
Переглядів: 633 | Додав: Svetlana | Дата: 14.10.2012 | Коментарі (0)





У презентації описана робота батька в системі "Щоденник" і надано відповіді на запитання:

  • Як потрапити в щоденник дитини?
  • Як подивитися розклад дитини?
  • Як дізнатися домашнє завдання дитини?

А також описано багато інших функцій та можливостей, доступних батькам в Щоденнику.


 
Переглядів: 656 | Додав: olstim | Дата: 10.10.2012 | Коментарі (0)





Презентація розповідає про можливості та інструменти роботи співробітника навчального закладу в системі "Щоденник".


Викачати презентацію

 
Переглядів: 594 | Додав: olstim | Дата: 10.10.2012 | Коментарі (0)





Протягом жовтня Міністерство освіти проводить інтернет-опитування батьків першокласників, що має вивчити думку батьків першокласників про навчання їх дитини у 1 класі.
Опитування батьків відбувається шляхом заповнення анкети, яку вони можуть надіслати на e-mail міністерства. Батькам запропоновано відповісти на запитання щодо умов навчання дитини у першому класі, забезпечення підручниками, організації харчування, організації уроків фізичної культури та іноземної мови, безпеки перебування дитини у школі тощо. Також батьки матимуть можливість надати міністерству пропозиції щодо поліпшення організації навчально-виховного процесу в перших класах. Опитування проводиться до 23 жовтня. Узагальнені матеріали будуть підготовлені Департаментом загальної середньої та дошкільної освіти. Перелік питань та адресу для листування див. у наказі Міністерства освіти № 1073 "Про проведення інтернет-зборів батьків першокласників".


 
Переглядів: 581 | Додав: olstim | Дата: 09.10.2012 | Коментарі (0)





Як уникнути помилок батькам, працюючи над виконанням домашніх завдань? (початкова школа)
Пам'ятка для батьків

1. Виховувати звичку виконувати домашнi завдання систематично.

2. Починати виконувати завдання можна вже через 1,5 - 2 години пiсля шкiльних занять. Оптимальний час — з 15.00 до 17.00.

3. Привчати дитину сiдати до роботи без нагадувань.

4. Навчити дитину користуватися годинником. Показати, як за годинником робити перерви (10 - 15 хв) для активного вiдпочинку i знову сiдати до роботи. Усе це дитина має виконувати незалежно вiд того, можете ви їй придiлити увагу чи нi.

5. Навчити дитину спочатку складати орiєнтовний план майбутнiх дiй, радитися з вами та обговорювати, як виконати завдання, а потiм самостiйно братися до роботи.

 
Переглядів: 701 | Додав: olstim | Дата: 08.10.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 17 18 »
Користувач

Вітаю Вас Гість
Сьогодні: Середа,
15.05.2024, 03:51

Узнай свой IP адрес

Реєстрація
 

Форма входу

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Ми в соц.мережах

     


Друзі сайту
Сходинки до вершин знань

Корисні посилання

Свята та іменини

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright mlschool © 2011 - 2013